Aurinkosuojakalvo BYD

Valmiiksi leikatut tummennuskalvot BYD oikeaan hintaan

Ikkunan tummennuskalvot BYD autoihin. Valmistamme valmiiksi leikattuja aurinkosuojakalvoja kaikille BYD autoille mallista tai iästä riippumatta. Sävytetyt ikkunaruudut BYD autossasi lisäävät sekä mukavuutta että turvallisuutta. Jos et jostain syystä löydä BYD autollesi sopivaa aurinkosuojakalvoa valikoimastamme, ota meihin yhteyttä, niin etsimme sopivan ratkaisun!

Tummennuskalvot automallikohtaisesti BYD muotoonleikattuina

BYD (Build Your Dreams) on kiinalainen autonvalmistaja, joka tunnetaan sähköautojen, hybridiautojen ja akkujen valmistuksesta. Vuonna 1995 perustettu BYD on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista sähköautojen valmistajista. Vaikka BYD tunnetaan parhaiten autoteollisuudestaan, se on monialainen yritys, jolla on intressejä myös muilla aloilla, kuten uusiutuvan energian, raideliikenteen ja elektroniikan alalla.

Joitakin BYD:tä koskevia keskeisiä seikkoja:

Sähköajoneuvot: BYD tunnetaan ensisijaisesti sähköajoneuvoistaan, mukaan lukien sähköautot, -bussit ja hyötyajoneuvot. Yrityksellä on useita erilaisia sähköautomalleja, kuten pienoisautoja, katumaastureita ja sähköbusseja, jotka palvelevat sekä kuluttaja- että kaupallisia markkinoita.

Maailmanlaajuinen läsnäolo: BYD on laajentanut toimintaansa maailmanlaajuisesti ja myynyt sähköajoneuvojaan eri maissa. Sillä on tuotantolaitoksia ja tutkimuskeskuksia useissa paikoissa ympäri maailmaa.

Akkuteknologia: BYD on sähköajoneuvojen valmistuksen lisäksi myös merkittävä toimija akkuteknologian alalla. Se valmistaa litiumioniakkuja erilaisiin sovelluksiin, kuten sähköautoihin ja energian varastointijärjestelmiin.

Kestävä kehitys: BYD painottaa voimakkaasti kestävyyttä ja vihreää teknologiaa. Se on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja edistämään puhtaita energiaratkaisuja tuotteidensa avulla.

Edullisuus: BYD asemoi itsensä usein edullisempana vaihtoehtona sähköautomarkkinoilla. Tämä kohtuuhintaisuus voi tehdä sähköautoista helpommin lähestyttäviä laajemmalle kuluttajajoukolle, mikä saattaa nopeuttaa sähköautojen käyttöönottoa.

Suorituskyky: BYD:n sähköautot tarjoavat yleensä kilpailukykyisen toimintasäteen ja suorituskyvyn hintaansa nähden. Tämä tarkoittaa, että ne voivat kulkea huomattavia matkoja yhdellä latauksella ja että niiden kiihtyvyys ja teho ovat usein riittäviä.

Turvallisuus: Monissa BYD:n malleissa on turvallisuusominaisuuksia, kuten kehittyneet kuljettajan apujärjestelmät (ADAS), törmäyksenestotekniikat ja useita turvatyynyjä, jotka parantavat ajoneuvojen yleistä turvallisuutta.