Aurinkosuojakalvo Fisker

Valmiiksi leikatut tummennuskalvot Fisker oikeaan hintaan

Ikkunan tummennuskalvot Fisker autoihin. Valmistamme valmiiksi leikattuja aurinkosuojakalvoja kaikille Fisker autoille mallista tai iästä riippumatta. Sävytetyt ikkunaruudut Fisker autossasi lisäävät sekä mukavuutta, että turvallisuutta. Jos et jostain syystä löydä Fisker autollesi sopivaa aurinkosuojakalvoa valikoimastamme, ota meihin yhteyttä, niin etsimme sopivan ratkaisun!

Ikkunoiden sävyttäminen Fiskerissä on helppoa esileikatun aurinkokalvon avulla

Jos etsit aurinkokalvoa Fiskerillesi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme korkealaatuista aurinkokalvoa EVOFILM, joka toimii sekä aurinkosuojana että yksityisyyden suojana. Sävytetyt ikkunat lisäävät sekä mukavuutta että turvallisuutta, mutta ei vain sitä - ne antavat myös Fiskerille elegantin ja tyylikkään tyylin.

Kuinka EVOFILM toimii Fisker Carsissa

EVOFILM on liimaton aurinkokalvo, joka on suunniteltu parantamaan ajokokemusta Fisker-ajoneuvoissa. Siinä yhdistyvät huipputeknologia ja käytännön edut, mikä takaa sekä mukavuuden että suojan kuljettajalle ja matkustajille

Päivitä Fiskerisi EVOFILMillä, niin saat erinomaisen lämmöneristyksen, UV-suojan ja paremman yksityisyyden. Tyylikäs, turvallinen ja energiatehokas

  • EVOFILMin lämpöä hylkivät ominaisuudet pitävät Fiskerin autojen sisätilat viileämpänä ja mukavampana myös kuumina päivinä.
  • Vähentämällä ilmastoinnin tarvetta EVOFILM auttaa säästämään akkuvirtaa ja laajentaa Fiskerin sähköajoneuvojen valikoimaa.
  • Haitallisten UV-säteiden estäminen estää matkustajien ihovaurioita ja suojaa sisätilojen kankaita ja materiaaleja haalistumiselta ja kulumiselta.
  • EVOFILM parantaa Fiskerin autojen tyylikästä, modernia muotoilua ja antaa niille tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.
  • Lisääntynyt eheys ja iskunkestävyys edistävät turvallisempaa ajokokemusta ja suojaavat sekä ajoneuvoa että sen matkustajia.

Tiesitkö tämän Fiskeristä?

Fisker Inc. on eteenpäin katsova autoalan yritys, joka on omistautunut sähköajoneuvojen (EV) markkinoiden mullistamiseen keskittyen kestävään kehitykseen, innovaatioihin ja muotoiluun. Tunnetun autosuunnittelijan Henrik Fiskerin perustaman brändin tavoitteena on määritellä sähköisen liikkuvuuden käsite uudelleen huipputeknologian ja ympäristöystävällisten menetelmien avulla.

Historia ja visio

Fisker perustettiin vuonna 2016 tavoitteena luoda maailman kestävin ajoneuvo. Henrik Fisker, jolla on laaja kokemus autoteollisuudesta, mukaan lukien ikoniset mallit, kuten BMW Z8 ja Aston Martin DB9, pyrki yhdistämään ylellisyyden, suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden samassa paketissa. Fiskerin missiona on edistää sähköajoneuvojen massakäyttöönottoa tarjoamalla tyylikkäitä ja suorituskykyisiä autoja, jotka ovat saatavilla laajalle yleisölle.