Toimitus kauden aikana 

  • Tilauksen valmistusaika on yleensä 1-4 työpäivää sesongista riippuen.
  • Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis lähetettäväksi. 
  • Tilaus lähetetään samana tai sitä seuraavana päivänä.
  • Toimitus kestää 1-3 työpäivää asuinmaastasi riippuen.
  • Toimituskulut lisätään aina tilauksen arvosta riippumatta. 

Huomioithan, että peruutusoikeus EI ole voimassa. Tarkista tilauksesi huolellisesti.


Seuraa pakettisi saapumista

Kun lähetämme pakettisi, saat automaattisesti sähköpostiviestin sähköpostiisi ja tekstiviestin matkapuhelimeesi kuljetusyhtiöltä, joka sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset seurataksesi paketin kulkua meiltä sinulle. Viestit sisältävät seurantanumeron ja linkin. klikkaamalla linkkiä pääset rahdinkuljetajan  verkkosivustolle ja voit seurata pakettisi kulkua automaattisesti. 

Jos sinulla ei ole pääsyä rahdinkuljettajan linkkiin, voit seurata lähetystäsi seurantanumeron avulla suoraan rahdinkuljettajan verkkosivustolla klikkaamalla alla olevaa linkkiämme.

Missä pakettini on?

Seuraa pakettiasi: UPS:n verkkosivuilla


HUOM! Jos et ole saanut sähköpostia tai tekstiviestiä, se johtuu siitä, että yhteystietosi ovat virheellisiä. Olet itse vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Viivästynyt tai toimittamatta jättäminen johtuen Virheelliset yhteystiedot eivät ole hallinnassamme, eikä sitä siksi voida velottaa meiltä. Jos sinulla on kysyttävää toimituksestasi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.


Talviaika on loma-aikaa

Talvi on hiljainen kausi ja lomamme. Yleensä suljemme liiketoiminnan joka vuosi 20. joulukuuta ja avaamme uudelleen noin kuukauden kuluttua. Mahdollisuutemme toimittaa aurinkosuojakalvoa tai asiakaspalvelua tänä aikana ovat siksi rajalliset*.

2023 - Viimeinen tilauspäivä ennen joulua toimituksineen on maanantaina 18.12. klo 08:00.


*Vuonna 2023 suljemme vuoden 20.12. klo 16.00 ja olemme sen jälkeen kiinni joululoman ajan. Olemme paikalla muutaman tunnin joka päivä 28.12., 3.1. ja 1.11. yksinkertaisemmissa asiakaspalveluasioissa. Maanantaina 15.1 avaamme jälleen kauden 2024..