Aurinkosuojakalvo ja markkinoiden paras takuu!

Haluamme, että olet 100 % tyytyväinen EVOFILM®-ostokseesi. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen ja ylpeä autostasi, aurinkosuojakalvomme asennuksen jälkeen, olemme epäonnistuneet! Tämän vuoksi annamme sinulle aina markkinoiden ehdottomasti parhaat takuut! Viiden vuoden tuotetakuun lisäksi tarjoamme:

7 päivää virhetilaustakuun

Jos olet vahingossa tilannut aurinkosuojakalvon väärää vuosimallia varten, voimme järjestää korvaavan kalvon. (pientä maksua vastaan). 

14 päivän takaisinostotakuu!

Jos haluat peruuttaa ostoksesi aurinkosuojakalvon asentamisen jälkeen, ostamme aurinkosuojakalvosi takaisin! (Tosin alennetulla hinnalla).

30 päivän asennustakuu!

Jos vaurioitit aurinkosuojakalvoa asentaessa, saat uuden täysin ilmaiseksi (toimitus ei sisälly hintaan).

365 päivän lisätakuu!

Jos tarvitset uuden kalvon autoosi, saat hankittua sen 50% alennuksella vuoden sisällä tilauksestasi.

HUOMIO! Etäsopimuslain mukainen normaali palautusoikeus ei koske valmiiksi leikattua aurinkosuojakalvoa.

AURINKOSUOJAKALVO, TARJOAMAMME TAKUUT

5 vuoden tuotetakuu
EVOFILM® on laadukas valmiiksi leikattu aurinkosuojakalvo auton ikkunoiden tummentamiseen. Takaamme, että meiltä tilaamasi aurinkosuojakalvo on virheetön ja säilyy pitkään. EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on viiden vuoden takuu värinkestävyydelle sekä aurinkosuojakalvon halkeilua ja repeilyä vastaan. EVOFILM® on irrotettava ikkunan tummennuskalvo. Oikein käytettynä takaamme, että voit poistaa EVOFILM®-aurinkosuojakalvon ja laittaa sen takaisin useita kertoja jopa 10 vuoden ajan ensimmäisestä asennuksesta lähtien. Takuu tulee tietenkin autolle, johon aurinkosuojakalvo on asennettu, eikä aurinkosuojakalvon ostajalle. Ainoa asia, jonka tarvitset takuun vaatimiseen, on alkuperäinen tilausnumero tai kuitti ostoksesta sekä todistus auton omistajuudesta. Tuotetakuun edellytyksenä on, että aurinkosuojakalvo on asennettu oikein alusta lähtien ja että sitä on käsitelty kohtuullisesti sen käyttöaikana.

365 päivän lisätakuu
Aina ei mene niin kuin olit suunnitellut. Ehkä kiirehdit asennuksen kanssa ja tulos oli mitä oli. Haluaisitko yrittää uudelleen tuoreella suojakalvolla? Onneksi EVOFILM on irrotettava aurinkosuojakalvo, ja me tarjoamme sinulle 50 % alennuksen uusista aurinkosuojakalvoista 12 kuukauden ajan tilauksestasi.

30 päivän asennustakuu
Valmiiksi leikatun EVOFILM®-aurinkosuojakalvon asentaminen on helppoa! Kuka tahansa pystyy asentamaan EVOFILM®-aurinkosuojakalvon hyvällä lopputuloksella ilman kuplia ja ryppyjä. Kunhan noudatat asennusohjeita huolellisesti. Onnettomuuksia voi kuitenkin aina sattua. Jos vahingotat tai tuhoat sattumalta yhden autosi aurinkosuojakalvoista asennuksen aikana, saat meiltä uuden valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon veloituksetta. Lähetä vaurioitunut aurinkosuojakalvo meille 30 päivän sisällä tilaustunnuksen kanssa sekä kuvaus siitä, miten kalvo vaurioitui (toimitus ei sisälly hintaan).

HUOM! Takuu ei ole voimassa, jos kalvo on vaurioitunut vääränlaisen asennuksen vuoksi, esimerkiksi asennuksessa esiintyvien puutteiden vuoksi, jotka estävät kalvon kiinnittymisen jne.

14 päivän takaisinostotakuu
Joskus tulee vain katumapäälle. Valmiiksi leikattu kalvo on kuitenkin nk. mittatilaustuote, eli se on tehty tilaustyönä erityisesti sinun autoosi sinun tilauksestasi. Tällöin tavallinen palautusoikeus, johon olet tottunut, ei ole voimassa. Ei hätää, ratkaisemme tämän yhdessä. Jos haluat palauttaa EVOFILM®:ltä ostamasi valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon 14 päivän sisällä pakkauksen avaamisesta, tai mahdollisesti jopa sen jälkeen, kun olet asentanut aurinkosuojakalvon autoosi, saat silti rahasi takaisin. Ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa aurinkosuojakalvon vastaanottamisesta ja ilmoita meille, että haluat käyttää valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon palautusoikeutta. Saat sitten takaisin 50 % valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon tuotehinnasta.

7 päivän virhetilaus takuu
Joskus asiat tapahtuvat hieman liian nopeasti ja asiat menevät pieleen. Sellaista voi sattua kenelle tahansa. Jos tilaat vahingossa aurinkosuojakalvon autosi väärään vuosimalliin, ota meihin yhteyttä viikon kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Järjestämme uuden suojakalvon oikeaan vuosimalliin 30 € (kaikki suojakalvot B-pilarin takana tai etuovien takana normaalihinta). Lisämaksu etuovien osalta.