Työkalut kuuluvat aina hintaan etkä maksa ylimääräistä!

Aurinkosuojakalvon onnistunut asennus vaatii oikeat työkalut, hyvät asennusohjeet ja hieman kärsivällisyyttä. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle parhaat mahdolliset työkalut ostaessasi EVOFILMilta. Tarvitsemasi työkalut ja selkeät asennusohjeet sisältyvät tietenkin hintaan ilman lisäkustannuksia, kun ostat EVOFILMilta. Valitettavasti emme voi kuitenkaan tarjota kärsivällisyyttä ;) 

EVOFILM työkalusarja aurinkosuojakalvon asentamiseen

EVOFILM työkalusarja sisältää kaikki työkalut, joita tarvitset onnistuneeseen asennukseen. Ainoa asia mitä sinun tulee itse tuoda, on ämpärillinen lämmintä vettä, muutama kuivausrätti ja mahdollisesti T-spriitä tai vastaavaa liuosta erityisen huolellisen puhdistuksen aikaansaamiseksi. Kaikki muu on mukana aina ilman lisäkustannuksia, kun ostat EVOFILM aurinkosuojakalvon autollesi!

EVOFILM työkalusarja aurinkosuojakalvon asennukseen

1. Puhdistusliina 2. Mikrokuituliina 3. Suihkepullo 0,5L 4. Asennusneste  5. Lasta 6. Suojahanskat  7. Asennusgeeli  8. Sieniharja 9. Pyöreä kaavin 10. Lasta 11. Veitsi  


EVOGEL

EVOGEL on asennusgeeli aurinkosuojakalvon asentamiseksi autoihin. EVOGEL vähentää reunojen irtoamisriskiä, koska geeli toimii näkymättömänä "liimana", joka pitää kalvon reunan paikallaan kuivauksen aikana.  EVOGEL on saatavilla vain meiltä ja sisältyy tietysti työkalusarjaan ilman lisäkustannuksia. (EVOGELia ei myydä erikseen, vaan se on saatavana vain ostaessasi EVOFILMiä).

Tint like Pro!