Olemme "hurja" aurinkosuojakalvo-satu!

Tarina autoista kiinnostuneesta pojasta, joka oli kirottu epäonnistumaan aurinkosuojakalvojen kanssa!

Yritys sai alkunsa vuonna 2011 autotallissa Kindassa, kun nuori autoharrastaja kyllästyi epäonnistumaan aurinkosuojakalvon leikkaamisessa vapaalla kädellä sekä niiden kiinnittämiseen autoihinsa. "On pakko olla helpompi tapa???" Loppu on, kuten usein sanotaan, historiaa. Hän osti leikkuukoneen, hankki leikkausohjelman tietokoneelle ja rakensi yksinkertaisen tuotantolaitoksen kotiinsa autotalliin, jossa alkoi leikata aurinkosuojakalvoja auton ikkunoihin.

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!

Myydäkseen tuotteitaan hän avasi vuonna 2012 verkkokaupan, josta voi tilata valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon autoonsa. Alussa myynnissä oli perinteisiä liimapohjaisia ikkunan tummennuskalvoja, mutta useimmille tämä on hankala asentaa onnistuneesti. Suurten etsintöjen jälkeen hän löysi ainutlaatuisen laadukkaan aurinkosuojakalvon ilman liimaa, irrotettavan aurinkosuojakalvon, joka on sekä helpompi asentaa että huomattavasti edullisempi kuin perinteinen liimattava ikkunan tummennuskalvo. EVOFILM® syntyi, ja menestys oli taattu!

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!Vuonna 2016 yritys vaihtoi omistajaa ja muutti Helsingborgiin. Jatkamme samassa hengessä,  työskentelemme itsepäisesti tavoitteenamme se, että kaikki autonomistajat, ajoneuvosta tai automerkistä ja -mallista riippumatta, saisivat nauttia viileämmästä, tyylikkäämmästä ja turvallisemmasta autosta tummennetuilla ikkunoilla, edullisesti. Nykyään EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa myydään tietoisille autonomistajille kaikissa Pohjoismaissa, ja laajentuminen jatkuu. Ajattele, mitä syvä rakkaus harrastukseen ja pieni ärsytys voivat saada aikaan.

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!