Olemme EVOFILM!

EVOFILM on perheyritys, joka valmistaa mallikohtaisia ​​aurinkosuojakalvoja autoihin tehtaallamme Helsingborgissa, Ruotsissa. Olemme yksi harvoista yrityksistä maailmassa, joka tarjoaa valmiiksi leikattua, liimaamatonta aurinkosuojakalvoa lähes kaikkiin automalleihin tee-se-itse-tuotteena. Joka vuosi lähetämme kymmeniä tuhansia aurinkosuojakalvoja omistautuneille autonomistajille ympäri maailmaa. 


Me, jotka johdamme EVOFILMiä

EVOFILM on kahden sukupolven perheyritys. Rakastamme tuotteitamme ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Teemme kovasti töitä joka päivä varmistaaksemme, että EVOFILM aurinkosuojakalvon ansiosta saat paremman näköisen, turvallisemman ja mukavamman auton. 

Pietari rohkea

Peter Modig

Toimitusjohtaja & Omistaja


Emelie Pettersson

Operatiivinen johtaja

Elvira Höjman

Asiakaspalvelujohtaja

Susanne Modig

Tuotantopäällikkö & Omistaja


Tutustu asiakkaidemme autoihin.

Ota selvää, mitä mieltä asiakkaat ympäri maailmaa ajattelevat EVOFILMistä ja heidän autojensa lopputuloksesta.


EVOFILM on "vihainen" tarina aurinkosuojakalvosta ja yrittäjyydestä!

Tarina autonharrastajasta, joka suuttui epäonnistuttuaan aurinkosuojakalvolla!


Yritys sai alkunsa vuonna 2011 autotallissa Kindassa, Rutosista, kun nuori autoharrastaja kyllästyi epäonnistumaan aurinkosuojakalvon leikkaamisessa vapaalla kädellä sekä niiden kiinnittämiseen autoihinsa. "On pakko olla helpompi tapa?" Loppu on, kuten usein sanotaan, historiaa. Hän osti leikkuukoneen, hankki tietokoneleikkausohjelman ja rakensi autotalliinsa yksinkertaisen tuotantolaitoksen, jossa leikataan aurinkosuojakalvoja auton ikkunoihin.

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!

Myydäkseen tuotteitaan hän avasi vuonna 2012 verkkokaupan, josta voi tilata valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon autoonsa. Alussa myynnissä oli perinteisiä liimapohjaisia ikkunan tummennuskalvoja, mutta useimmille tämä on hankala asentaa onnistuneesti. Pitkän etsinnän jälkeen hän löysi ainutlaatuisen laadukkaan aurinkosuojakalvon ilman liimaa olevan, irrotettavan aurinkosuojakalvon, joka on sekä helpompi asentaa että huomattavasti edullisempi kuin perinteinen liimalla kiinnitettävä aurinkokalvo. EVOFILM® syntyi, ja menestys oli taattu!

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!Vuonna 2016 yritys vaihtoi omistajaa ja muutti Helsingborgiin. Jatkamme samassa hengessä,  työskentelemme sinnikkäästi en puolesta, että kaikki auton omistajat, riippumatta ajoneuvosta, automerkistä tai -mallista, voivat nauttia viileämmästä, tyylikkäämmästä ja turvallisemmasta autosta tummennetuilla ikkunoilla, edullisesti. Nykyään EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa myydään tietoisille autonomistajille kaikissa Pohjoismaissa, ja laajentuminen jatkuu. Ajattele, mitä syvä rakkaus harrastukseen ja pieni ärsytys voi saada aikaan.

Meillä on aurinkosuojakalvot hallussa!

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.

EVOFILMiä hallinnoi EVO International AB, 556808-9659. Tuotteitamme myydään vain verkossa. Toimipaikkamme on Ruotsissa, ja olemme rekisteröityneet arvonlisäverovelvollisiksi Ruotsissa, EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Norjassa. Maksamme luonnollisesti työntekijöillemme sopimuspalkkaa ja työnantajamaksuja. 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on kehuja tai valituksia tuotteistamme tai palveluistamme.