Pesu- ja puhdistusaineet

Osta 4 valitsemaasi tuotetta ja maksa 3

Autosi  hoitamisen ei pitäisi olla vain helppoa ja hauskaa, vaan myös halpaa. Osta neljä valitsemaasi autonhoitotuotetta, niin saat meiltä halvimman. Voit yhdistellä tuotteita haluamallasi tavalla, valita kemikaaleja, sieniä, pesuharjoja, liinoja jne.

EVOBRITE Car care - Pienempi pakkaus - Halvempi hinta - Pienempi ympäristövaikutus - Paremmat tulokset

EVOBRITE Car Care -tuotteet niille, jotka eivät tingi laadusta, mutta eivät myöskään halua maksaa liikaa. Loppujen lopuksi, mitä hauskaa on ostaa tuhansia euroja maksavia autonhoitotuotteita, jotka toimitetaan suurissa pulloissa ja jätetään autotalliin ensimmäisen pesun jälkeen? Parempi sitten ostaa pienempi paketti vähemmällä rahalla, tehdä työ esimerkiksi auton kevätsiivouksen yhteydessä tai kun asennat aurinkokalvon autoon ennen kesää ja nauttia sitten puhtaasta, raikkaasta ja tyylikkäästä autosta hyvällä omallatunnolla!

Ja kun pakkaus on pienempi, ympäristövaikutukset ovat pienemmät sekä kuljetuksen että kierrätyksen aikana. Se vähentää myös riskiä heittää ympäristölle haitallisia tuotteita sisältäviä puoliksi täysiä autonhoitotuotepakkauksia tavalliseen roskikseen. Autonhoitotuotepakkaukset, jotka eivät ole täysin tyhjiä, on lajiteltava kierrätyskeskuksessa vaaralliseksi jätteeksi. On parempi ostaa pienempi pakkaus halvemmalla, käyttää sen sisältö ja laittaa tyhjä pakkaus kierrätyskeskukseen.

Tämä on yksi syy siihen, miksi päätimme myydä EVOBRITE-autonhoitotuotteita pienemmissä pakkauksissa (50-250 ml) kuin muut alan yritykset (500-2000 ml). Tämä tarkoittaa pienempiä kustannuksia, alhaisempaa hintaa ja toivottavasti pienempiä ympäristövaikutuksia. Mielestämme se on fiksu valinta kaikille, jotka rakastavat autoaan. Laita tyhjä pakkaus kierrätykseen.