Tietosuojakäytäntö Evofilm.fi

Tehdessäsi tilauksen, hyväksyt tietosuojakäytäntömme antaen meille luvan tallentaa ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Tietosuojalain nojalla sinulla on oikeus saada tiedot, jotka olemme tallentaneet. Jos tieto on virheellistä, vajanaista tai epäolennaista, voit pyytää tietojen korjausta tai poistoa.

Emme koskaan luovuta henkilötietojasi tai muita tietojasi kolmansille osapuolille, ellei tämä kuulu kanssasi tehtyyn sopimukseen, ja/tai sitä vaaditaan lain noudattamiseksi.

Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle mainoksia, kuten tarjouksia yms. Asiakkaana sinulla on kuitenkin aina oikeus peruuttaa tämän tyyppiset palvelut.

Ehkäistäksemme petosyrityksiä, IP osoitteesi tallennetaan tehdessäsi silauksen. Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille.

Ostamalla Evofilm:iltä, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja tietojesi käsittelyn. Suojelemme yksityisyyttäsi emmekä kerää sinusta enempää tietoa, kuin on tarpeellista tilauksesi käsittelyä varten. Emme koskaan myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.

Evofilm käsittelee asiakkaana luovuttamiasi henkilötietoja vastuullisesti. Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme käsitellä tilauksesi sekä niissä tilanteissa, joissa vastaanotat uutiskirjeen tai mainoksen, jonka vastaanottamisen olet hyväksynyt, hyväksyen, että markkinointimateriaalit räätälöidään sopimaan henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Alla on tiivistelmä siitä, kuinka tallennamme ja käsittelemme tietojasi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä henkilötiedot sisältävät?

· Henkilötietoja ovat mitkä tahansa tiedot, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti yhdistää fyysiseen henkilöön

Mitä tietoja tallennamme?

· Käsitelläksemme tilauksesi ja vastataksemme sitä koskeviin kysymyksiin (asiakaspalvelu), tallennamme etu- ja sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP osoitteesi ja ostohistoriasi.

· Tietojasi tallennetaan niin kauan, kuin meillä on lain perusteella tarve käsitellä tietojasi, esimerkiksi täyttääksemme lailliset velvoitteet kuten kirjanpitolain vaatimukset.

Lailliset perusteet

· Ostotapahtuman yhteydessä henkilötietojasi käsitellään, jotta kanssasi tehty sopimus voidaan toteuttaa

Markkinointi, tarjoukset ja muut tämän tyyppiset palvelut toteutetaan ainoastaan suostumuksellasi.

Mitä tietoja jaetaan ja mitä varten?

· Maksupalvelun tarjoaja
Ostoksia tehtäessä maksupalvelun tarjoajalle jaetaan tietoja. Etu- ja sukunimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tallennetaan. Nämä tiedot tallennetaan, jotta ostoksesi voidaan toteuttaa ja kaupan osapuolia voidaan suojata petoksilta. Käyttämämme maksun tarjoaja (maksupalvelu) on: Klarna.

· Kuljetusyritykset
Voidaksemme kuljettaa tilauksesi ja toteuttaa sopimuksemme, meidän on jaettava määrätyt tiedot kuljetusyrityksen kanssa. Jaamme etu- ja sukunimesi sekä osoitetietosi kuljetusta varten. Sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi voidaan myös luovuttaa kuljetusyritykselle, jotta sinulle voidaan ilmoittaa, kun tilauksesi on valmis vastaanotettavaksi noutopisteellä.

Käyttämämme kuljetusyritys on: DHL

· Asiakaspalvelu
Voidaksemme vastata tiedusteluihisi ja ottaaksemme yhteyttä antaaksemme sinulle tärkeitä tietoja tilaukseesi liittyen, meidän on pystyttävä jakamaan tilauksesi tiedot sekä yhteystietosi asiakaspalveluamme hoitavalle yritykselle.

Yritys, joka pitää huolta asiakaspalvelustamme on: MakesYouLocal P/S

Oikeutesi kuluttajana

Oikeus tietoihin

Sinulla on oikeus koska tahansa saada tietää, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet ja kenen kanssa nämä tiedot voidaan jakaa.

Oikeus tietojen oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä tai puutteellisten tietojen täydentämistä

 Oikeus tietojen poistoon

Sinulla on oikeus pyytää tietojasi poistettaviksi koska tahansa. Tähän oikeuteen liittyy kuitenkin poikkeuksia, kun tietoja voidaan esimerkiksi pitää välttämättöminä lain noudattamiseksi (esim. kirjanpitolain vaatimukset)

 Oikeus rajoittaa tietojenkäsittelyä

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittely vain tallentamiseen, esim. mikäli uskot, että sinusta käyttämämme tiedot ovat virheellisiä.

 Oikeus tietojen siirtoon

Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus meille antamiesi tietojen siirtoon strukturoidussa, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja sinulla on oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

 Oikeus vastustaa tietojenkäsittelyä

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa, sisältäen profiloinnin kohdennettua suoramarkkinointia varten.

Lisäksi, sinulla on oikeus koska tahansa mistä tahansa henkilökohtaisesta syystä oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

Oikeus perua suostumus

Sinulla on oikeus koska tahansa perua antamasi suostumus mihin tahansa tietojenkäsittelyyn. Jos haluat perua suostumuksesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@evofilm.fi

 Valitusoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa tehdä valitus asuinmaasi valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä. Löydät täydellisen listan eurooppalaisista tietosuojaviranomaisista täältä: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

Evofilm on ruotsalainen yritys, joten valitus voidaan halutessa tehdä myös ruotsalaiselle valvontaviranomaiselle:

Datainspektionen 
Box 8114
104 20 Stockholm
Sweden
Telephone: +46 8657 6100
Email: Datainspektionen@datainspektionen.se   

 Tietojenkäsittelyvastuu

Evofilm on vastuussa kaikesta henkilötietojen käsittelystä varmistaen, että kaikkia sääntöjä noudatetaan.

Kuinka turvaamme henkilötietoja

· Käytämme alan standardeja kuten SSL/TLS ja one-way hash algoritmeja tallentaaksemme, käsitelläksemme ja viestittääksemme arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötietoja ja salasanoja, turvallisesti.

· Käytämme suojattua ruotsalaista Quickbutik (Quick Shop) alustaa, jota liikennöi Helsingborgissa sijaitseva Quickbutik AB.

 Evästeet

Tämä verkkokauppa käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, ja se sisältää tietoa, joka auttaa verkkokauppaa identifioimaan ja seuraamaan käyttäjiä.

Jotta voisit käyttää verkkokauppaa ongelmitta, sinun tulisi hyväksyä evästeet selaimessasi. Käyttämiämme evästeitä käytetään ainoastaan tarjoamaan parannettu käyttäjäkokemus sinulle vierailijana, eikä eväste tallenna mitään henkilötietojasi.

Voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet automaattisesti, mutta tätä ei suositella, sillä se voi vaikuttaa kokemukseesi ja joissakin tapauksissa tehdä verkkosivun käytön mahdottomaksi.