Autonhoito

Ammattimainen EVOBRITE-autonhoito älyauton omistajille

Pese auto itse EVOBRITEn ammattimaisilla autonhoitotuotteilla. Tuotteemme on erityisesti suunniteltu antamaan sinulle samat korkealaatuiset tulokset kuin ammattilaiset, mutta pienemmissä pakkauksissa pienemmillä kustannuksilla. Kaikki valmistettu Ruotsissa parasta laadunvalvontaa varten. Joten hyödynnä tilaisuutta ja anna autollesi virkistys tai vakava kevätsiivous, kun asennat EVOFILM aurinkokalvon.

Oletko kyllästynyt välinpitämättömiin tuloksiin ja kalliisiin vierailuihin autohuoltolaitoksissa?

Pese auto sen sijaan itse ammattituotteilla ja tee autostasi liikkuva mestariteos jo tänään! Tutustu koko EVOBRITE-autonhoitotuotevalikoimaamme. Helppo. Tehokas. Edullinen.

  • Sisätilojen puhdistus. Anna autosi sisustukselle sen ansaitsemaa hoitoa. Syväpuhdistava ja tehokas, vahingoittamatta materiaaleja.
  • Auton shampoo. Tee maalipinnalle peilikiilto edistyneellä autoshampoolla. Yksinkertaista, nopeaa ja loistavin tuloksin.
  • Vanteen puhdistus. Piristä pyörääsi tehokkaalla vanteenpuhdistimellamme. Poistaa jarrupölyn ja lian vaivattomasti.
  • Lasin puhdistus. Lopullinen ratkaisu auton ikkunoiden, peilien, moottoripyörän lasien, visiirien jne.

EVOBRITE Autonhoito - Vähemmän pakkausta - Vähemmän hintaa - Pienempi ympäristövaikutusten riski - Paremmat tulokset

EVOBRITE Autonhoitotuotteet niille, jotka eivät tingi laadusta, mutta eivät myöskään halua maksaa liikaa. Vakavasti, kuinka hauskaa on ostaa autonhoitotuotteita useilla tuhansilla Ruotsin kruunuilla, tuotteita, jotka toimitetaan suurissa pulloissa ja jotka vain jäävät tallissa ensimmäisen pesun jälkeen? Parempi sitten ostaa pienempi paketti pienemmällä rahalla, tehdä työ esimerkiksi auton kevätsiivouksen yhteydessä tai asentaa aurinkokalvoa autoon kesäksi ja sitten nauttia puhtaasta, raikkaasta ja tyylikkäästä autosta puhdas omatunto!

Pienemmillä pakkauksilla on vähemmän ympäristövaikutuksia sekä kuljetuksen että kierrätyksen aikana. Lisäksi riski siitä, että ympäristölle haitallisia tuotteita sisältäviä autonhoitotuotteita sisältäviä puolitäyteisiä pakkauksia heitetään roskiin, pienenee. Autonhoitotuotepakkaukset, joita ei ole täysin tyhjennetty, tulee lajitella ongelmajätteeksi kierrätysasemalla. Parempi sitten ostaa pienempi paketti pienemmällä rahalla, käyttää sisältö niin, että voit laittaa tyhjän paketin kierrätykseen.

Se on mm. Siksi päätämme myydä EVOBRITE-autonhoitotuotteita pienemmissä pakkauksissa (50-250 ml) kuin mitä muu teollisuus tekee (500-2000 ml). Kustannukset, hinnat ja toivottavasti ympäristövaikutukset vähenevät. Mielestämme se on fiksu valinta kaikille, jotka pitävät autostaan.