EVOGEL.
Pieni tuote,
joka tekee
ison eron!

Sisältyy ilman lisäkuluja!

EVOGEL on asennusgeeli aurinkosuojakalvon asentamiseksi autoihin. Geeli levitetään ohuena kerroksena ikkunan reunan ympärille sienipensselillä (mukana) ennen kalvon kiinnittämistä. Geeli on läpinäkyvä ja hajuton ja toimii ylimääräisenä kiinnikkeenä kalvon reunoilla, esimerkiksi rasteripisteillä varustetuissa ikkunoissa. Tietysti geeli on täysin näkymätön, kun asennus on kuivunut, ja se on helppo pestä pois, jos haluat poistaa aurinkosuojakalvon. EVOGEL on ainutlaatuinen tuote, jonka kanssa olemme EVOFILMillä täysin omassa kastissaan - se on olemassa vain meillä - ja se sisältyy ilman lisäkustannuksia hienoon työkalusarjaan. (EVOGELia ei myydä erikseen, vaan se on saatavana vain ostaessasi EVOFILM-suojakalvon).

Ei enää reunojen irtoamista EVOGELin ansiosta!
Reunojen repsotus aurinkosuojakalvon asentamisen jälkeen voi tapahtua myös parhaille. Useimmiten se johtuu kalvon huolimattomasta kaapimisesta ja liian nopeasta kuivumisesta. EVOGELin ansiosta reunan irtoamisriski pienenee, koska geeli toimii näkymättömänä "liimana", joka pitää kalvon reunan paikallaan kuivauksen aikana.


Ingredients: Water, VP/VA, Copolymer, Triethanolamine, Acrylates Crosspolymer-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycering.