95% Black
Musta kalvo. Vähäinen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 80 %.
75% Dark
Tumma kalvo. Hieman läpinäkyvä. Vähentää lämpösäteilyä noin 60 %.
50% Smoke
Vaalea, savunvärinen kalvo. Hienovarainen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 50 %.
25% Ice
Haalea, jääsininen kalvo. Normaali läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 85 %.

7 päivän virheellisen tilauksen takuu

49.95 EUR

15.00 EUR

  • Aurinkosuojakalvo, jonka kiinnität helposti ilman liimaa
  • Toimitetaan valmiiksi leikattu
  • Mukana työkalusarja
  • Asennustakuu 30 päivää

  • Osta yksittäisiä kalvoja klikkaa tästä
  • MERKINTÄ! Ei peruuttamisoikeutta. Tarkista tilauksesi huolellisesti.

7 päivän virheellisen tilauksen takuu

Joskus asiat hoidetaan hieman liian nopeasti, jolloin tapahtuu virheitä. Sellaista voi sattua kenelle tahansa. Jos tilaat vahingossa aurinkosuojakalvon autosi väärään vuosimalliin, ota meihin yhteyttä viikon kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Järjestämme uuden suojakalvon oikeaan vuosimalliin 30 eurolla (kaikki suojakalvot B-pilarin takana tai etuovien normaalihinta). Etuovien lisä, osta 15 eurolla. Työkalusarja ei sisälly toimitukseen.

Ainutlaatuinen aurinkosuojakalvo!
EVOFILM® on laadukas irrotettava ja liimaton ikkunan tummennuskalvo, joka on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Pehmeät ja kestävät EVOFILM®-aurinkosuojakalvot eivät taitu tai rypisty. Niitä ei myöskään tarvitse pienentää, muotoilla tai yhdistellä kaarevaan ikkunalasiin asennettaessa. EVOFILM®-kalvon voi onnistuneesti irrottaa ja laittaa takaisin autoosi.

Helppo asentaa!
EVOFILM® toimitetaan valmiiksi leikattuna eri automalleihin sopiviksi, joten asennus on nopeaa ja vaivatonta. EVOFILM®-aurinkosuojakalvon kiinnityksessä ei käytetä liimaa, minkä ansiosta sen kiinnittäminen onnistuu helposti ilman kuplia tai ryppyjä! 

Markkinoiden paras takuu!
EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on 5 vuoden tuotetakuu. Tarjoamme lisäksi muita kattavia takuita autollesi. Jos aurinkosuojakalvo esimerkiksi vaurioituu asennettaessa saat uuden ikkunan tummennuskalvon veloituksetta!