• Aurinkosuojakalvo SAAB.

95% Black
Musta kalvo. Vähäinen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 80 %.
75% Dark
Tumma kalvo. Hieman läpinäkyvä. Vähentää lämpösäteilyä noin 60 %.
50% Smoke
Vaalea, savunvärinen kalvo. Hienovarainen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 50 %.
25% Ice
Haalea, jääsininen kalvo. Normaali läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 85 %.

SAAB 9-5 Farmari19.90 EUR

  • Aurinkosuojakalvo, jonka kiinnität helposti ilman liimaa
  • Toimitetaan valmiiksi leikattu
  • Mukana työkalusarja
  • Asennustakuu 30 päivää

  • Osta yksittäisiä kalvoja klikkaa tästä
  • MERKINTÄ! Ei peruuttamisoikeutta. Tarkista tilauksesi huolellisesti.

Ikkunan tummennuskalvot SAAB 9-5 Farmari kaikkiin vuosimalli.

Valmiiksi leikatut aurinkosuojakalvot autoihin SAAB 9-5 Farmari, vuosimallit 1999-2012. SAAB 9-5 Farmari autoissa on seitsemän ikkunaruutua kuljettajan takana (B-pilarin takana), joista kolme ruutua tavaratilassa ja neljä ruutua takaovissa. Lisäksi kaksi ikkunaruutua etuovissa.

HUOM! Ennen tilaamista tarkasta huolellisesti leikkaukset, joita pitkin SAAB 9-5 kombin tavaratilassa sijaitsevat lämmitysputket kulkevat. Mikäli leikkauskohdat on sijoitettu eri kohtiin, auton runko on ensimmäistä mallia, toisin sanoen 99-06 riippumatta siitä, mitä ajoneuvon tiedoissa sanotaan. Mikäli leikkaukset ovat tasasivuiset, on runkomalli myöhäisempi, toisin sanoen 07-12. Molempia runkomalleja on valmistettu sekä vuotena 2006 että 2007.

Osta aurinkosuojakalvot SAAB 9-5 Farmari autosi etuikku noihin alennettuun hintaan! (Alennus on voimassa, kun tilaat aurinkosuojakalvot muihin kuljettajan takana oleviin ikkunoihin). Kun hankit ikkunoiden tummennuskalvot kaikkiin laseihin, SAAB 9-5 Farmari autosi on mukavampi, turvallisempi ja viileämpi.

Ainutlaatuinen aurinkosuojakalvo!
EVOFILM® on laadukas irrotettava ja liimaton ikkunan tummennuskalvo, joka on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Pehmeät ja kestävät EVOFILM®-aurinkosuojakalvot eivät taitu tai rypisty. Niitä ei myöskään tarvitse pienentää, muotoilla tai yhdistellä kaarevaan ikkunalasiin asennettaessa. EVOFILM®-kalvon voit onnistuneesti irrottaa ja laittaa takaisin SAAB 9-5 Farmari autoosi.

Helppo asentaa!
EVOFILM® toimitetaan valmiiksi leikattuna eri SAAB 9-5 Farmari autoihin sopiviksi, joten asennus on nopeaa ja vaivatonta. EVOFILM®-aurinkosuojakalvon kiinnityksessä ei käytetä liimaa, minkä ansiosta sen kiinnittäminen onnistuu helposti ilman kuplia tai ryppyjä! Asennustyökalu ja asennusohjeet sisältyvät pakkaukseen.

Markkinoiden paras takuu!
EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on 5 vuoden tuotetakuu. Tarjoamme lisäksi muita kattavia takuita SAAB 9-5 Farmari autollesi. Jos aurinkosuojakalvo esimerkiksi vaurioituu asennettaessa saat uuden ikkunan tummennuskalvon veloituksetta!