Mistä ikkunoiden sävykalvo on tehty?

Ikkunoiden sävykalvo on tyypillisesti valmistettu ohuesta polyesterikalvokerroksesta, joka on päällystetty kerroksella erityisiä kemikaaleja, jotka voivat estää tai absorboida tiettyjä valon aallonpituuksia. Tämä pinnoite voi sisältää väriaineita, metalleja ja/tai keramiikkaa, joita käytetään tietyn tason sävyyn tai lämmön vähentämiseen. Staattinen kiinnittyvä ikkunasävy valmistetaan yleensä PVC:stä, kun taas on olemassa erilaisia ​​materiaaleja, joista tavallinen liimautuva ikkunasävy tehdään. EVOFILM on valmistettu pehmeästä PVC:stä.

Ikkunoiden sävykalvossa käytetty kalvo valmistetaan yleensä ekstruusiolla kutsutulla prosessilla, joka sisältää polyesteripellettien sulatuksen ja sitten sulan materiaalin pakottamisen muotin läpi jatkuvan kalvolevyn luomiseksi. Tämä levy päällystetään sitten erityisillä kemikaaleilla haluttujen sävyjen ja/tai lämmön vähentämisominaisuuksien aikaansaamiseksi.

Ikkunoiden sävykalvossa käytettyjen kemikaalien tarkka koostumus voi vaihdella tuotteen ja valmistajan mukaan, mutta tyypillisesti ne on suunniteltu estämään tai absorboimaan tiettyjä valon aallonpituuksia vaikuttamatta merkittävästi näkyvyyteen ikkunan läpi.


Joitakin ikkunan sävytyskalvon etuja ovat:

  1. Yksityisyys: Ikkunoiden sävykalvo voi tarjota yksityisyyttä vähentämällä auton sisätilojen näkyvyyttä ulkopuolelta.
  2. Energiansäästö: Ikkunoiden sävytyskalvo voi auttaa vähentämään energiakustannuksia estämällä lämpöä kesällä.
  3. UV-suoja: Ikkunoiden sävykalvo voi estää haitalliset UV-säteet, jotka voivat vahingoittaa ihoa ja haalistaa sisätilat ja muut auton sisällä olevat esineet.

Kaiken kaikkiaan irrotettava ikkunoiden sävytyskalvo on monipuolinen ja kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat ikkunoiden sävytyksen edut ilman pitkäaikaista sitoutumista. Se on helppo kiinnittää ja poistaa, ja se voi olla loistava ratkaisu tilapäisiin asuintiloihin tai vuokra-asuntoihin.


EVOFILM on korkealaatuisin

EVOFILM tarjoaa erinomaisen suojan sekä UV-valoa että IR-säteilyä vastaan, yksityisyyttä ja energiansäästöä. EVOFILMiä valmistaa yksi maailman suurimmista sekundäärimuovien valmistajista. Se on myös johtava elektroniikkamateriaalien polyesterikuitujen ja kuparipäällysteisten laminaattien valmistaja maailmassa. Tämä varmistaa, että EVOFILM säilyttää aina ehdottoman korkeimman materiaalilaadun.


EVOFILM on turvallinen

EVOFILM on sertifioitu EU:n vaarallisilta kemikaaleilta suojaavan REACH-sääntelyjärjestelmän mukaisesti sekä haitallisten aineiden kulkeutumiselta suojaavan standardin EN71-3 mukaisesti, jota sovelletaan myös esimerkiksi leluihin.