95% Black
Musta kalvo. Vähäinen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 80 %.
75% Dark
Tumma kalvo. Hieman läpinäkyvä. Vähentää lämpösäteilyä noin 60 %.
50% Smoke
Vaalea, savunvärinen kalvo. Hienovarainen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 50 %.
25% Ice
Haalea, jääsininen kalvo. Normaali läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 85 %.

EVOFILM 12-kuukauden lisätakuu

8.90 EUR

3.90 EUR

  • Aurinkosuojakalvo, jonka kiinnität helposti ilman liimaa
  • Toimitetaan valmiiksi leikattu
  • Mukana työkalusarja
  • Asennustakuu 30 päivää

  • Osta yksittäisiä kalvoja klikkaa tästä
  • MERKINTÄ! Ei peruuttamisoikeutta. Tarkista tilauksesi huolellisesti.

12-kuukauden lisätakuu, 50 % :n alennus

Täällä sinä, joka olet aiemmin ostanut meiltä ja jolla on tilausnumero, voit tilata aurinkosuojakalvon 50% alennuksella normaalihinnasta. Tarjous on voimassa yhden vuoden tilauksen toimituspäivästä alkaen. Työkalusarjat ja EVOGEL eivät sisälly, mutta ne voidaan ostaa.

HUOMAA, että sinulla on oltava voimassa oleva tilausnumero tämän tuotteen tilaamiseksi. Mikäli tilauksessasi oli useita erilaisia autoja, niin ilmoita mihin niistä tämä tilaus liittyy.

Ainutlaatuinen aurinkosuojakalvo!
EVOFILM® on laadukas irrotettava ja liimaton ikkunan tummennuskalvo, joka on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Pehmeät ja kestävät EVOFILM®-aurinkosuojakalvot eivät taitu tai rypisty. Niitä ei myöskään tarvitse pienentää, muotoilla tai yhdistellä kaarevaan ikkunalasiin asennettaessa. EVOFILM®-kalvon voi onnistuneesti irrottaa ja laittaa takaisin autoosi.

Helppo asentaa!
EVOFILM® toimitetaan valmiiksi leikattuna eri automalleihin sopiviksi, joten asennus on nopeaa ja vaivatonta. EVOFILM®-aurinkosuojakalvon kiinnityksessä ei käytetä liimaa, minkä ansiosta sen kiinnittäminen onnistuu helposti ilman kuplia tai ryppyjä! 

Markkinoiden paras takuu!
EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on 5 vuoden tuotetakuu. Tarjoamme lisäksi muita kattavia takuita autollesi. Jos aurinkosuojakalvo esimerkiksi vaurioituu asennettaessa saat uuden ikkunan tummennuskalvon veloituksetta!