• Evofilm autolleni

95% Black
Musta kalvo. Vähäinen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 80 %.
75% Dark
Tumma kalvo. Hieman läpinäkyvä. Vähentää lämpösäteilyä noin 60 %.
50% Smoke
Vaalea, savunvärinen kalvo. Hienovarainen läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 50 %.
25% Ice
Haalea, jääsininen kalvo. Normaali läpinäkyvyys. Vähentää lämpösäteilyä noin 85 %.

Tummennuskalvot Aurinkosuojakalvo autolleni

44.99 EUR

38.24 EUR

  • Aurinkosuojakalvo, jonka kiinnität helposti ilman liimaa
  • Toimitetaan valmiiksi leikattu
  • Mukana työkalusarja
  • Asennustakuu 30 päivää

  • Osta yksittäisiä kalvoja klikkaa tästä
  • MERKINTÄ! Ei peruuttamisoikeutta. Tarkista tilauksesi huolellisesti.

EVOFILM- ikkunan tummennuskalvot autojen kaikkiin vuosimalleihin.

Täällä voit tilata aurinkosuojakalvon yksittäisiin autosi ikkunoihin, mikäli yksi suojakalvo on vaikkapa vaurioitunut vuoden kuluttua tilauksesta tai jos tarvitset suojakalvon vain johonkin tiettyyn ikkunaan. Jos haluat aurinkosuojakalvon useille ikkunoille, niin valitse automerkki ja malli tuoteluettelosta ja löydät koko tuotevalikoimamme juuri sinun autoosi.

Älä unohda mainita autosi merkkiä, mallia sekä mallin vuosinumeroa kommenttikentässä tai ostoskorissa yksittäisiä aurinkosuojakalvoja tilatessasi.

Ainutlaatuinen aurinkosuojakalvo!
EVOFILM® on laadukas irrotettava ja liimaton ikkunan tummennuskalvo, joka on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Pehmeät ja kestävät EVOFILM®-aurinkosuojakalvot eivät taitu tai rypisty. Niitä ei myöskään tarvitse pienentää, muotoilla tai yhdistellä kaarevaan ikkunalasiin asennettaessa. EVOFILM®-kalvon voi onnistuneesti irrottaa ja laittaa takaisin autoosi.

Helppo asentaa!
EVOFILM® toimitetaan valmiiksi leikattuna eri automalleihin sopiviksi, joten asennus on nopeaa ja vaivatonta. EVOFILM®-aurinkosuojakalvon kiinnityksessä ei käytetä liimaa, minkä ansiosta sen kiinnittäminen onnistuu helposti ilman kuplia tai ryppyjä! Asennustyökalu ja asennusohjeet sisältyvät pakkaukseen.

Markkinoiden paras takuu!
EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on 5 vuoden tuotetakuu. Tarjoamme lisäksi muita kattavia takuita autollesi. Jos aurinkosuojakalvo esimerkiksi vaurioituu asennettaessa saat uuden ikkunan tummennuskalvon veloituksetta!

VIRKISTÄ AUTOSI EVOBRITE AUTONHOITOTUOTTEILLA