Tarkista tilauksesi tiedot

Tarkistathan, että tilaukseesi on kirjattu oikeat tiedot autostasi ennen reklamaation tekemistä etenkin, mikäli lähettämämme aurinkosuojakalvot eivät sovi autoosi. Tarkistahan, että olet kirjannut tilaukseen nimenomaan auton oikean korimallin. Lue lisää korimalleista täältä.

Tee reklamaatio tai takuutilaus

Mikäli aurinkosuojakalvot eivät tunnu sopivan täydellisesti, voi se johtua siitä, että olemme erehdyksessä lähettäneet sinulle vääränkokoiset kalvot. Jos haluat reklamoida kuljetusvaurion tai tehdä takuutilauksen, siirry suoraan lomakkeeseen.

Asenna kalvot ennen reklamaation tekemistä. Reklamaatiota ei voida käsitellä, mikäli mahdollista virhettä ei voida kuvin todentaa.

1. Ota kuvia sekä autosta että virheellisistä kalvoista

Toimitathan meille kuvia autosta reklamaation käsittelemiseksi. Kuvaathan auton edestä, takaa ja sivulta, jotta voimme määrittää autosi korimallin. Lähetäthän meille lisäksi kuvia virheellisistä kalvoista asennettuna. Katso ohjeet kuvien ottamiseen alta.

2. Mittaa virhe ja syötä tarkat mitat millimetreinä

Ilmoita virhe muodossa ”X mm puuttuu/liikaa”. Ilmoitathan lisäksi kokonaismitat, esimerkiksi “toiselta puolelta puuttuu 5 mm ja toiselta 4 mm, joten virhe on yhteensä 9 mm”. Virheet tulee ilmoittaa kirjallisesti.

3. Täytä lomake ja lähetä reklamaatio

Lähetä reklamaatio meille otettuasi kuvat autosta, mahdollisista virheistä sekä niiden tarkat mitat.Yleisimmät virheiden syyt

Yleisin virhe on mitata kalvo jollain toisella pinnalla sen asentamisen sijaan. Kalvo venyy asennuksen aikana 5-10 mm ja siksi kalvo on asennettava ennen reklamaation tekemistä. Jotkut eivät puolestaan venytä kalvoa tarpeeksi asennuksen aikana. Jos kalvosta puuttuu 1-2 mm, sitä ei mitä todennäköisimmin ole venytetty asennuksen aikana kunnolla. Tällaisessa tapauksessa kalvot tulee asentaa uudelleen ennen kuin voimme käsitellä reklamaation.

Takuutilaus – Tilaa uusia kalvoja alennettuun hintaan

Tiesithän, että tarjoamme 50 % alennuksen uusista aurinkosuojakalvoista jopa 12 kuukauden ajan ensimmäisestä tilauksestasi. Siten voit tilata autoosi täysin uudet kalvot tai vain yksittäisiä kalvoja alennettuun hintaan.