Tee reklamaatio 

1. Ota kuvia sekä autosta että virheellisistä kalvoista

2. Mittaa virhe ja syötä tarkat mitat millimetreinä

3. Täytä lomake ja lähetä reklamaatio

HUOM! Asenna kalvot ennen reklamaation tekemistä. Reklamaatiota ei voida käsitellä, mikäli mahdollista virhettä ei voida kuvin todentaa.


Ota autosta oikeanlaisia kuvia

Näiden ohjeiden avulla voit ottaa autostasi oikeanlaisia kuvia. Siten voimme olla avuksi, mikäli tarvitset apua oikean korimallin valinnassa tai haluat tarkistaa, voimmeko leikata aurinkosuojakalvot juuri sinun autoosi. Lisäksi kuvat ovat tärkeitä mahdollisissa reklamaatiotapauksissa.


Ota oikeanlaisia kuvia reklamaatiota varten

Ota oikeanlaisia kuvia autosta ja aurinkosuojakalvoista, jotta voimme käsitellä reklamaation mahdollisimman perusteellisesti.

1. Kuvat ulkopuolelta

Väärin: Lähi​​kuvia virheestä ei voida käyttää reklamaation käsittelyyn.

Oikein:  Kuvassa on nähtävä koko ruutu ja aurinkosuojakalvo, jotta voimme arvioida mahdolliset tuotantovirheet. 


2. Kuvat sisäpuolelta

Väärin: Lähi​​kuvia esimerkiksi takaikkunasta ei voida käyttää reklamaation käsittelyyn.

Oikein: Riippumatta siitä, onko vika yhdellä vai molemmilla puolilla, reklamaation käsittelyyn tarvitaan kuva, jossa näkyy koko kalvo siten, että lasin molemmat puolet ovat nähtävissä. 


Tee Reklamaatio

Tarkistathan, että tilaukseesi on kirjattu oikeat tiedot autostasi ennen reklamaation tekemistä etenkin, mikäli lähettämämme aurinkosuojakalvot eivät sovi autoosi. Tarkistahan, että olet kirjannut tilaukseen nimenomaan auton oikean korimallin. Lue lisää korimalleista täältä.


Tee reklamaatio tai takuutilaus

1. Ota kuvia sekä autosta että virheellisistä kalvoista

Toimitathan meille kuvia autosta reklamaation käsittelemiseksi. Kuvaathan auton edestä, takaa ja sivulta, jotta voimme määrittää autosi korimallin. Lähetäthän meille lisäksi kuvia virheellisistä kalvoista asennettuna. Katso ohjeet kuvien ottamiseen alta.

2. Mittaa virhe ja syötä tarkat mitat millimetreinä

Ilmoita virhe muodossa ”X mm puuttuu/liikaa”. Ilmoitathan lisäksi kokonaismitat, esimerkiksi “toiselta puolelta puuttuu 5 mm ja toiselta 4 mm, joten virhe on yhteensä 9 mm”. Virheet tulee ilmoittaa kirjallisesti.

3. Täytä lomake ja lähetä reklamaatio

Lähetä reklamaatio meille otettuasi kuvat autosta, mahdollisista virheistä sekä niiden tarkat mitat.


Yleisimmät virheiden syyt

Yleisin virhe on mitata kalvo jollain toisella pinnalla sen asentamisen sijaan. Kalvo venyy asennuksen aikana 5-10 mm ja siksi kalvo on asennettava ennen reklamaation tekemistä. Jotkut eivät puolestaan venytä kalvoa tarpeeksi asennuksen aikana. Jos kalvosta puuttuu 1-2 mm, sitä ei mitä todennäköisimmin ole venytetty asennuksen aikana kunnolla. Tällaisessa tapauksessa kalvot tulee asentaa uudelleen ennen kuin voimme käsitellä reklamaation.

Takuutilaus – Tilaa uusia kalvoja alennettuun hintaan

Tiesithän, että tarjoamme 50 % alennuksen uusista aurinkosuojakalvoista jopa 12 kuukauden ajan ensimmäisestä tilauksestasi. Siten voit tilata autoosi täysin uudet kalvot tai vain yksittäisiä kalvoja alennettuun hintaan.