Kysymyksiä & vastauksia aurinkosuojakalvostamme

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin EVOFILM®-aurinkosuojakalvosta. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi täältä, otathan meihin yhteyttä.

EVOFILM® ei ole tavallinen liimattava ikkunan tummennuskalvo. Se on irrotettava aurinkosuojakalvo. Mietit varmasti, miten se toimii, jos et ole aikaisemmin asentanut aurinkosuojakalvoa, tai olet epäonnistunut tavallisen aurinkosuojakalvon asentamisessa.Tässä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin EVOFILM®-aurinkosuojakalvosta. 

EVOFILM Valmiiksi leikatut aurinkosuojakalvot autoihin

Usein kysytyt kysymykset

Voiko ikkunoita avata, kun EVOFILM®-aurinkosuojakalvo on asennettu?

Kyllä. Oikein asennettuna ikkunaa voi liikuttaa ylös ja alas kuten tavallisesti. EVOFILM® pysyy liimattuna ikkunalasissa, vaikka se on liimaton aurinkosuojakalvo.

Mikä EVOFILM®-aurinkosuojakalvon tummennusaste minun kannattaa valita?

Riippumatta siitä, minkä tummennusasteen valitset, EVOFILM®-aurinkosuojakalvo vähentää aina lämpöä tehokkaasti ja tarjoaa hyvän näkyvyyden myös ajaessasi pimeässä. Valitse siis tummennusaste sen mukaan, miltä haluat autosi näyttävän, sekä millaisen läpinäkyvyyden haluat tai tarvitset. Yli 75 %:n tummennusasteella saat täysin mustat ikkunalasit, eli "limusiinilookin", eikä sisälle näe lainkaan. Alle 75 %:n tummennusaste sävyttää ikkunalasit, mutta sisälle näkyy hieman. Alle 50 %:n tummennusaste on "läpinäkyvä" ja tarjoaa hillitymmän lookin ja hyvän näkyvyyden sisälle. Lue lisää EVOFILM-aurinkosuojakalvon tummennusasteista.

Onko EVOFILM®-aurinkosuojakalvon käyttö laillista?

Kyllä. Suomessa on laillista sävyttää kuljettajan takana olevat ikkunalasit niin tummaksi kuin haluaa. Lue lisää sävytettyjä ikkunoita koskevista säännöistä.

Näkeekö autosta ulos pimeällä, jos ikkunoissa on EVOFILM®-aurinkosuojakalvo?

Tottakai. Muuten ikkunan tummennuskalvon asentaminen autoon olisi hengenvaarallista. Taustapeili on luonnollisesti tummempi yöaikaan, kun autoon on asennettu aurinkosuojakalvo. Jos käytössäsi on EVOFILM®-aurinkosuojakalvo, hyvä näkyvyys ei vaadi kuin vähän valoa esimerkiksi auton takavaloista, katulampuista tai muista autoista.

Miten asennan EVOFILM®-aurinkosuojakalvon?

EVOFILM®-aurinkosuojakalvon asentaminen on helppoa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta ikkunan tummennuskalvoista. Ole vain huolellinen ja etene vaiheittain. Suihkuta ikkunalasi ja kalvo asennusnesteellä. Laita valmiiksi leikattu aurinkosuojakalvo lasille ja aseta paikoilleen. Vedä sitten pois kaikki vesi lasin ja kalvon välistä mukana tulevalla asennusskrapalla. Valmista tuli! Jos jotain menee pieleen, ota aurinkosuojakalvo pois ja yritä uudelleen. Ei huolta kuplista tai rypyistä. Työkalut asennukseen ja asennusohjeet sisältyvät aina pakkaukseen. Lue lisää EVOFILM-aurinkosuojakalvon asennuksesta.


Tuotekysymykset

Mikä on EVOFILM®?

EVOFILM® on laadukas, irrotettava aurinkosuojakalvo. EVOFILM® on valmistettu pehmeästä PVC-muovista, mikä tekee siitä kestävän. Aurinkosuojakalvoon ei tule taitoksia tai ryppyjä, ja se on helppo asentaa ilman aikaisempaa kokemusta.

Miksi valita EVOFILM®?

EVOFILM® sopii täydellisesti sinulle, joka haluat sävyttää autosi ikkunat edullisesti, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta aurinkosuojakalvon asennuksesta. EVOFILM® toimitetaan aina valmiiksi leikattuna juuri sinun automalliisi sopivaksi. Näin säästät paljon aikaa ja energiaa, sillä sinun ei tarvitse itse leikata aurinkosuojakalvoa.

Kuinka hyvä aurinkosuoja EVOFILM® on?

EVOFILM® on huippulaadukas ikkunan tummennuskalvo, joka suojaa tehokkaasti auringolta. EVOFILM®-aurinkosuojakalvo vähentää auringon UV- ja IR-lämpösäteilyä jopa 80–90 % riippuen siitä, minkä aurinkosuojakalvon ja tummennusasteen valitset. Lue lisää eri aurinkosuojista autoille.

Mitä takuita EVOFILM® tarjoaa?

EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on viiden vuoden takuu värinkestävyydelle, sekä rakoilua ja halkeilua vastaan. Kaikki takuut seuraavat luonnollisesti auton mukana, jos luovutat sen toiselle. Lue lisää aurinkosuojakalvolle tarjoamistamme takuista.ille.

Onko EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa valmiiksi leikattuna kaikkiin automalleihin?

Kyllä. EVOFILM®-aurinkosuojakalvo voidaan toimittaa valmiiksi leikattuna lähes kaikkiin maailman automalleihin, vanhat vuosimallit mukaan lukien. Päivitämme jatkuvasti auto- ja vuosimallien valikoimaamme. Jos kuitenkaan et löydä automalliasi verkkokaupastamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Onko EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa valmiiksi leikattuna kaikkiin automalleihin?

Kyllä. EVOFILM®-aurinkosuojakalvo voidaan toimittaa valmiiksi leikattuna lähes kaikkiin maailman automalleihin, vanhat vuosimallit mukaan lukien. Päivitämme jatkuvasti auto- ja vuosimallien valikoimaamme. Jos kuitenkaan et löydä automalliasi verkkokaupastamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Voiko EVOFILM®-aurinkosuojakalvon asentaa lämmitettävälle ikkunalasille?

Kyllä. EVOFILM®-aurinkosuojakalvon voi asentaa lämmitettävälle ikkunalasille vallan mainiosti. Kun tummennat lämmitettäviä ikkunalaseja, on tärkeää ottaa huomioon, ettet vahingoita lämmitysjohtoja, kun poistat asennusnestettä lastalla. Jotta aurinkosuojakalvo kuivuu ja kiinnittyy kunnolla, suosittelemme, ettet käytä lämmitystä muutaman päivän ajan.

Onko vaarallista, jos koirani tai lapseni nuolaisee EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa?

EVOFILM® on valmistettu pehmeästä PVC-muovista, eli pehmeästä muovista. Kuten muovia yleisesti, aurinkosuojakalvoa ei pidä nuolla, imeä tai pureskella. Pienet lapset ja koirat eivät kuitenkaan aina tee niin kuin käsketään. Mielenrauhaa antaa tieto, että EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on Euroopan Unionin asetusten mukainen REACH-sertifikaatti sen tarjoamasta suojasta haitallisia kemikaaleja vastaan, sekä EN71-3-sertifikaatti sen tarjoamasta suojasta haitallisten aineiden kulkeutumista vastaan. Tämä on sama kuin esimerkiksi leluissa. Yksi tai kaksi nuolaisua ei aiheuta vahinkoa, mutta jos koira on päässyt karkuun ja pureskellut puolet kalvosta, kannattaa ottaa yhteys eläinlääkäriin...


Ostokysymykset

Kuinka paljon EVOFILM® maksaa?

EVOFILM®-aurinkosuojakalvon hinta on alkaen 19 euroa valmiiksi leikatusta tuulilasin suojakalvosta aina 119 euroa koko auton valmiiksi leikattuihin aurinkosuojakalvoihin, mikä kattaa 5–7 takaikkunaa ja kaksi etuovea. Asennusohjeet ja asennustyökalut sisältyvät aina hintaan. Tutustu EVOFILM-aurinkosuojakalvon hintoihin.

Kuinka pitkä toimitusaika EVOFILM®-aurinkosuojakalvolla on?

Normaalisti lähetämme tilauksesi 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja hyväksymisestä. Kaikki tilaukset tehdään tilaustyönä, mutta suuri osa suosikkituotteista on saatavana ja valmiina lähetettäväksi heti. Sesonkiaikana, joka on huhtikuusta heinäkuuhun, toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos tilauksellasi on kiire, ota meihin yhteyttä. Usein hoidamme asian saman päivän aikana.

Mitä teen jos EVOFILM® ei sovi autoni ikkunoihin?

Jos huomaat, että aurinkosuojakalvo ei sovi auton ikkunalaseihin, tarkista ensin, että olet tilannut aurinkosuojakalvon oikeaan auto- ja vuosimalliin. Huomioi, että saman vuosimallin autosta voi olla kaksi eri versiota, mikäli valmistaja on vaihtanut mallia kyseisen vuoden aikana. Jos olet tilannut oikean aurinkosuojakalvon eikä se siitä huolimatta sovi ikkunaan, ota meihin yhteyttä, niin korjaamme asian.

Voinko palauttaa EVOFILM®-aurinkosuojakalvon?

Valmiiksi leikattu aurinkosuojakalvo on niin kutsuttu tilaustuote, eli se on erityisesti valmistettu tilausta varten tiettyyn tarkoitukseen. Tämän vuoksi etämyyntiä koskevan lain mukainen palautusoikeus ei ole voimassa. Me tarjoamme siksi Takaisinostotakuun: ostamme takaisin aurinkosuojakalvon ja palautamme rahat. Jos olet tilannut aurinkosuojakalvon ja haluat perua kaupat, ota meihin yhteyttä, niin löydämme sopivan ratkaisun. Lue lisää aurinkosuojakalvoa koskevista ostoehdoistamme ja mahtavista takuista. 


Muut kysymykset

Voinko asentaa EVOFILM®-aurinkosuojakalvon tavalliseen ikkunaan?

EVOFILM®-aurinkosuojakalvon voi hyvin asentaa tavalliseen ikkunaan, kun haluat vähentää auringonvaloa, lämpösäteilyä tai näkyvyyttä. Otathan kuitenkin huomioon, että tällaista sisälle asennettua aurinkosuojakalvoa EI tule laittaa ikkunoihin, joissa on sisällä kaasueriste tai niissä on käytetty energialasia. Tällaiset ikkunat on rakennettu päästämään läpi auringon lämpöä. Jos asennat sisäisen aurinkosuojakalvon kyseisiin ikkunoihin, lämpö voi jäädä lasiin ja se voi rikkoutua. Ota yhteyttä meihin tai paikalliseen lasimestariin saadaksesi lisätietoa.