Kysymyksiä ja vastauksia EVOFILM-aurinkosuojakalvoista

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin EVOFILM®-aurinkosuojakalvoista.


Usein kysytyt kysymykset

Voiko auton ikkunoita avata EVOFILM®-aurinkosuojakalvon asentamisen jälkeen?

Kyllä voi. Jos asennus on tehty oikein, voi ikkunan avata ja sulkea tavalliseen tapaan. EVOFILM® pysyy lujasti kiinni ikkunalasissa, vaikka se on liimaton aurinkosuojakalvo.


Kuinka paljon EVOFILM®-kalvot maksavat?

EVOFILM®-kalvot maksavat automallista riippuen 79,95 € ylöspäin. Kalvot etuovien ikkunoihin maksavat 49,90 €, mutta ostettaessa yhdessä takaikkunoiden kalvojen kanssa, niiden hinta on 34,95 € (löydät tarjouksen kassalta). Tuulilasin reunus maksaa 19,95 €. Asennusohjeet, työkalut ja EVOGEL-asennusgeeli kuuluvat aina tilaukseen ilman lisäkustannuksia.  Katso hinnat täältä .


Kuinka pitkä toimitusaika EVOFILM-kalvoilla on?

Normaalisti lähetämme tilaukset 1–3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on vastaanotettu ja hyväksytty. Tuotteet varmistetaan tilauksesta. Sesonkiaikana huhti-elokuussa toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Mahdolliset muutokset tilaukseen tulee tehdä 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Tämän jälkeen tilaus on sitova, eikä siihen voi tehdä muutoksia. Lue lisää sopimusehdoistamme täältä. .


Onko EVOFILM-kalvoilla takuuta?

EVOFILM-aurinkosuojakalvolla on viiden vuoden takuu värinkestävyydelle sekä aurinkosuojakalvon halkeilua ja repeilyä vastaan. Takuu tulee autolle, johon aurinkosuojakalvot on ostettu.  Lue lisää tarjoamistamme takuista.


Mikä tummuusaste minun tulisi valita?

Kaikki tummuusasteet viilentävät auton sisäilmaa, tarjoten samalla hyvän näkyvyyden auton sisältä. Valitse siis tummuusaste sen mukaan, millaisen ilmeen ja näkyvyyden haluat tai tarvitset. 95 %:n tummuusaste antaa täysin tummat ikkunat, jolloin kukaan ei näe sisälle autoon. 75 %:n tummuusaste antaa hieman näkyvyyttä ja vaikutelman tummennetuista ikkunoista. 50 %:n ja sitä vaaleampi tummennusaste tarjoaa enemmän läpinäkyvyyttä.  Lue lisää tummuusasteista ja tilaa tuotenäytteitä kalvoistamme.​​.  


Kuinka EVOFILM-kalvo asennetaan?

EVOFILM®-kalvo on helppo asentaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta aurinkokalvojen kanssa työskentelystä. Onnistunut asennus edellyttää ainoastaan huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Jos asennus menee pieleen, voit irrottaa aurinkokalvon ja asentaa sen uudelleen. Kuplien ja ryppyjen vaaraa ei ole. Tilauksen mukana tulee aina selkeä asennusohje. Sivustollamme on myös hyviä asennusvideoita Lue lisää EVOFILM-kalvojen asennuksesta.


Voiko EVOFILM-kalvot asentaa tehdassävytettyihin ikkunoihin?

Kyllä voi. Tämä on jopa suositeltavaa, sillä tehdassävytteiset ikkunat eivät suojaa UV- tai IR-säteilyltä. Yhdessä kalvojen kanssa taas ne tarjoavat hyvän suojan sekä lämpöä että säteilyä vastaan. Huomaathan, että tehdassävytetyille ikkunoille ei ole standardia, joten yhteensopivan kalvon sävy on päätettävä tapauskohtaisesti. Jos et ole varma, minkä kalvon valitset, voit, tilata aurinkokalvoistamme ilmaiset näytteet  ennen tilauksen tekemistä.


Mitä teen, jos EVOFILM-kalvot eivät sovi autoni ikkunoihin?

Jos huomaat, että kalvot eivät sovi autosi ikkunoihin, varmistathan ensin, että olet tilannut kalvot oikeaan auto- ja vuosimalliin. Voit tarkistaa autosi vuosi- ja korimallin Ajoneuvorekisteristä. Huomaathan, että saman vuosimallin autoa voi olla saatavana kahdessa eri mallissa, jos valmistaja on tehnyt mallinvaihdoksen kyseisen vuoden aikana. Lue lisää runko- ja vuosimalleista. Jos olet tilannut väärän aurinkosuojakalvon, voit tilata oikeat kalvot virheellisen tilauksen takuumme kauta. Jos olet tilannut oikean kalvon, mutta se ei siltikään täysin sovi autoon, voit tietysti reklamoida tuotteen.


Voinko perua EVOFILM-tilaukseni?

Valitettavasti et. Aurinkosuojakalvot valmistetaan tilauksesta, eikä peruuttamisoikeus näin päde mittatilaustuotteisiin. Sen sijaan tarjoamme takaisinostotakuun, jolloin ostamme aurinkokalvosi takaisin alennuksella. Tutustu aina sopimusehtoihin ja tarjoamiimme takuihin ennen tilaamista. Jos haluat käyttää takaisinostotakuuta, voit tehdä sen täällä  .


Tuotekysymykset

Mikä EVOFILM® on?

EVOFILM® on laadukas ja liimaton, irrotettava aurinkokalvo autoihin. Kalvot on valmistettu pehmeästä PVC:stä, toisin kuin perinteiset aurinkokalvot, jotka valmistetaan kovasta PVC:stä. Materiaalin ansiosta EVOFILM-kalvot eivät ole herkkiä taipumaan ja ryppyyntymään. Koska EVOFILM-kalvo on liimaton, on ensikertalaisenkin helppo asentaa se ilman aiempaa kokemusta. Lue lisää EVOFILM-kalvoista täältä. .

Onko EVOFILM-kalvoja mahdollista saada valmiiksi leikattuna kaikkii automalleihin?

EVOFILM on saatavilla lähes kaikkiin automalleihin, jopa hyvinkin vanhoihin malleihin. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman yleisimpiä ja suosituimpia malleja. Jos et löydä autosi mallia verkkokaupasta, olethan meihin yhteydessä. Huomaathan kuitenkin, että emme toimita aurinkokalvoa kuorma-autoihin, kaivinkoneisiin, traktoreihin, asuntovaunuihin, matkailuautoihin tai veneisiin, vaan ainoastaan ​​henkilöautoihin.

Onko EVOFILM-kalvojen käyttö laillista?

On. Euroopan maissa kuljettajan takana olevat ikkunat saavat lain mukaan olla niin tummat kuin haluat.

Antaako EVOFILM® hyvän suojan auringolta?

EVOFILM® on laadukas aurinkosuojakalvo, joka antaa erittäin hyvän suojan auringon säteilyä vastaan. Sillä voit vähentää auringon UV- ja IR-säteilyä jopa 99 % riippuen valitsemastasi kalvosta ja sävytysasteesta.  Lue lisää kalvoistamme.  .

Pystyykö auton ikkunoista näkemään ulos pimeälläkin, vaikka ikkunoissa olisi EVOFILM-kalvot?

Totta kai. Pimeään yöaikaankin vain pieni määrä valoa esimerkiksi katuvaloista, takavaloista tai taustavaloista riittää antamaan hyvän näkyvyyden silloinkin, kun ikkunoissa on EVOFILM-kalvot.

Voiko EVOFILM-kalvoja laittaa lämmitettäville ikkunoille?

Kyllä, se on täysin mahdollista. Muistathan vain antaa kalvojen kuivua muutaman päivän ajan asennuksen jälkeen ennen kuin kytket lämmön päälle. Varothan myös asennusvaiheessa vetämästä kaapimella ikkunaa liian kovaa, jotta lämmitysmekanismi ei vahingoitu.

Voitko EVOFILM®-kalvon laittaa tavallisiin ikkunoihin?

Ei. Emme suosittele EVOFILM-kalvon asentamista kiinteisiin ikkunoihin tai pleksi-ikkunoihin, kuten asuntovaunuihin, matkailuautoihin, veneisiin jne.

Onko vaarallista, jos lapseni tai koirani nuolaisee EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa?

EVOFILM® on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Kuten muovia yleensäkin, ei aurinkosuojakalvoakaan tule nuolla, imeä tai pureskella. EVOFILM®-kalvoilla on EU:n asetusten mukaiset REACH- ja EN71-3-sertifikaatit, jotka on myös esimerkiksi leluilla. Yksi tai kaksi nuolaisua ei haittaa, mutta mikäli koirasi on päässyt pureskelemaan puolet kalvosta, kannattaa asiasta varmuuden vuoksi olla yhteydessä eläinlääkäriin.