Kysymyksiä ja vastauksia EVOFILM-aurinkosuojakalvoista

5 yleisintä kysymystä ovat:

1. Onko laillista sävyttää ikkunat aurinkosuojakalvolla?

Kyllä, se on laillista. Suomessa on laillista tummentaa kuljettajan takana olevat ikkunat niin tummaksi kuin haluat. Peilikalvo ei kuitenkaan ole laillinen missään auton ikkunassa. Lue lisää autojen aurinkosuojakalvoa koskevista säädöksistä ja määräyksistä.

2. Kuinka paljon ikkunoiden sävyttäminen aurinkosuojakalvolla maksaa?

Jos teet työn itse ja valitset irrotettavan, valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon, se maksaa noin 80-100 € lasien lukumäärästä riippuen. Jos valitset korkealaatuisen liimattavan kalvon, voit odottaa maksavasi vähintään kaksinkertaisen summan, noin 200€, mutta silloin joudut yleensä leikkaamaan kalvon itse. Jos autohuoltoyritys säväyttää ikkunat ammattikalvolla, voit odottaa maksavasi jopa 300€. Lue lisää erityyppisistä aurinkosuojakalvoista.

3. Mikä sävytysaste minun kannattaa valita aurinkosuojakalvon?

Riippumatta valitsemastasi sävytysasteesta, vähennät aina hyvin sekä lämpö- että infrapunasäteilyä. Valitse siksi aurinkosuojakalvon sävytysaste sen mukaan, minkä näkyvyyden autossa haluat ja millaisen ulkonäön haluat autollesi. Jos olet huolissasi siitä, että talven pimeydessä ajaminen vaikuttaa, valitse irrotettava aurinkosuojakalvo, jonka voit ottaa helposti pois halutessasi. Lue lisää ikkunoiden sävyttämisestä.

4. Onko aurinkosuojakalvon asentaminen itse vaikeaa?

Ei, aurinkosuojakalvon asentaminen itse ei ole vaikeaa, jos valitset irrotettavan, valmiiksi leikatun aurinkosuojakalvon. Tämäntyyppinen aurinkosuojakalvo ei vaadi aiempaa tietoa tai erikoistyökaluja. Riittää, että olet yleensä kätevä ja hieman tarkka. Jos valitset liimapohjaisen aurinkosuojakalvon, sinun on oltava asiantunteva ja sinulla on oltava erikoistyökaluja onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Lue lisää aurinkosuojakalvon asentamisesta.

5. Voiko auton ikkunat avata EVOFILM®-aurinkosuojakalvon asentamisen jälkeen?

Kyllä voi. Jos asennus on tehty oikein, voi ikkunan avata ja sulkea tavalliseen tapaan. EVOFILM® pysyy lujasti kiinni ikkunalasissa, vaikka se on liimaton aurinkosuojakalvo.


Muita usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pitkä toimitusaika EVOFILM-aurinkosuojakalvoilla on?

Lähetämme tilaukset 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja hyväksymisestä. Tuotteet varmistetaan tilauksesta. Sesonkiaikana huhtikuusta elokuuhun toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Mahdolliset tilauksen muutokset tulee tehdä 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Tämän jälkeen tilaus on sitova, eikä sitä voi enää muuttaa. Lue ostoehtomme täältä.

Mitä takuita EVOFILMillä on? 

EVOFILM-aurinkosuojakalvolla on viiden vuoden takuu värinkestävyydelle sekä aurinkosuojakalvon halkeilua ja repeilyä vastaan. Takuu tulee autolle, johon aurinkosuojakalvot on ostettu. Lue lisää takuistamme.

Kuinka EVOFILM-kalvo asennetaan?

EVOFILM®-kalvo on helppo asentaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta aurinkokalvojen kanssa työskentelystä. Onnistunut asennus edellyttää ainoastaan huolellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Jos asennus menee pieleen, voit irrottaa aurinkosuojakalvon ja asentaa sen uudelleen. Kuplien ja ryppyjen vaaraa ei ole. Tilauksen mukana tulee aina selkeä asennusohje. Sivustollamme on myös hyviä asennusvideoita Lue lisää EVOFILM-aurinkosuojakalvojen asennuksesta.

Voiko EVOFILM-kalvot asentaa tehdassävytettyihin ikkunoihin?

Kyllä voi. Tämä on jopa suositeltavaa, sillä tehdassävytteiset ikkunat eivät suojaa UV- tai IR-säteilyltä. Jos asennat aurinkosuojakalvon tehtaalla sävytettyyn lasiin, saat hyvä suojan sekä lämpöä että läpinäkyvyyttä vastaan. Huomaathan, että tehdassävytetyille ikkunoille ei ole standardia, joten yhteensopivan kalvon sävy on päätettävä tapauskohtaisesti. Jos et ole varma, minkä kalvon valitset, voit, tilata aurinkokalvoistamme ilmaiset näytteet  ennen tilauksen tekemistä.

Mitä teen, jos EVOFILM-kalvot eivät sovi autoni ikkunoihin?

Jos huomaat, että kalvot eivät sovi autosi ikkunoihin, varmistathan ensin, että olet tilannut kalvot oikeaan auto- ja vuosimalliin. Voit tarkistaa autosi vuosi- ja korimallin Ajoneuvorekisteristä. Huomaathan, että saman vuosimallin autoa voi olla saatavana kahtena eri veriona, jos valmistaja on muuttanut mallia kyseisen vuoden aikana. Lue lisää kori- ja vuosimalleista. Jos olet tilannut väärän aurinkosuojakalvon, voit tilata uuden kalvon virhetilaus-takuun avulla. Jos olet tilannut oikean kalvon, mutta se ei siltikään täysin sovi autoon, voit tietysti reklamoida tuotteen.

Voinko perua EVOFILM-tilaukseni?

Valitettavasti et voi. Aurinkosuojakalvot valmistetaan tilauksesta, eikä peruuttamisoikeus näin päde mittatilaustuotteisiin. Sen sijaan tarjoamme takaisinostotakuun, jolloin ostamme aurinkosuojakalvosi takaisin alennettuun hintaan. Lue aina ostoehtomme ja takuut ennen tilausta. Jos haluat käyttää takaisinostotakuuta, voit tehdä sen täällä.


Tuotekysymykset

Mikä EVOFILM® on?

EVOFILM® on laadukas ja liimaton, irrotettava aurinkosuojakalvo autoihin. Kalvot on valmistettu pehmeästä PVC:stä, toisin kuin perinteiset aurinkosuojakalvot, jotka valmistetaan kovasta PVC:stä. Materiaalin ansiosta EVOFILM-kalvot eivät ole herkkä taivutukselle ja rypistymiselle. Koska EVOFILM-kalvo on liimaton, se on helppo asentaa myös ilman aiempaa kokemusta. Lue lisää EVOFILM-aurinkosuojakalvoista täältä.

Onko EVOFILM-kalvoja mahdollista saada valmiiksi leikattuna kaikkii automalleihin?

Kyllä, EVOFILMiä on saatavilla lähes kaikkiin automalleihin, jopa hyvinkin vanhoihin malleihin. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman yleisimpiä ja suosituimpia malleja. Jos et löydä automalliasi verkkokaupasta, olethan meihin yhteydessä. Huomaathan kuitenkin, että emme toimita aurinkosuojakalvoa kuorma-autoihin, kaivinkoneisiin, traktoreihin, asuntovaunuihin, matkailuautoihin tai veneisiin, vaan ainoastaan ​​henkilöautoihin.

Antaako EVOFILM® hyvän suojan auringolta?

EVOFILM® on korkealaatuinen aurinkosuojakalvo, joka antaa erittäin hyvän suojan auringon säteilyä vastaan. Sillä voit vähentää auringon UV- ja IR-säteilyä jopa 99 % riippuen valitsemastasi kalvosta ja sävytysasteesta. Lue lisää aurinkosuojakalvoistamme.  .

Pystyykö auton ikkunoista näkemään ulos pimeälläkin, vaikka ikkunoissa olisi EVOFILM-kalvot?

Totta kai. Pimeään yöaikaankin vain pieni määrä valoa esimerkiksi katuvaloista, takavaloista tai taustavaloista riittää antamaan hyvän näkyvyyden silloinkin, kun ikkunoissa on EVOFILM-kalvot.

Voiko EVOFILMiä laittaa lämmitettyyn ikkunaan?

Kyllä, se on täysin mahdollista. Muistathan vain antaa kalvojen kuivua muutaman päivän ajan asennuksen jälkeen ennen kuin kytket lämmön päälle. Varothan myös asennusvaiheessa vetämästä kaapimella ikkunaa liian kovaa, jotta lämmityskierteet ei vahingoitu.

Voitko EVOFILM®-kalvon asentaa tavallisiin ikkunoihin?

Ei. Emme suosittele EVOFILM-kalvon asentamista kiinteistön ikkunoihin tai pleksilaseihin, kuten asuntovaunuihin, matkailuautoihin, veneisiin jne.

Onko vaarallista, jos lapseni tai koirani nuolevat EVOFILM®-aurinkosuojakalvoa?

EVOFILM® on valmistettu pehmeästä PVC-muovista. Kuten muovia yleensäkin, ei aurinkosuojakalvoakaan tule nuolla, imeä tai pureskella. EVOFILM®-kalvoilla on EU:n asetusten mukaiset REACH- ja EN71-3-sertifikaatit, jotka on myös esimerkiksi leluilla. Yksi tai kaksi nuolaisua ei haittaa, mutta mikäli koirasi on päässyt pureskelemaan puolet kalvosta, kannattaa varmuuden vuoksi olla yhteydessä eläinlääkäriin.